tisdag 26 februari 2008

Bättre än Jennifer Lopez

Jag måste erkänna att jag var lite fundersam över vad jag skulle skriva om idag, eftersom det inte har hänt så mycket, men det problemet löste sig medan jag väntade på vagnen med Sanna. En medelålders man - såg ut att vara från Pakistan eller nåt - kom fram till oss och började räkna sätten som jag var bra på. Vackra hår, vackra ögon, vackra näsa, vackra läppar. Allt som allt kom han fram till att jag var snyggare och bättre än Jennifer Lopez och Angelina Jolie och "alla dem", vilka det nu är. Jag stirrade lite på honom, och sedan gick han sin väg igen. Spännande värre. Tyvärr verkar det bara vara hans målgrupp som helt random kommer upp till mig på stan och säger oj vad du är vacker, om man inte räknar a-lagarna. Där har jag till och med en Roger som jag ska hänvisa till om någon "försöker nåt" när jag är i Brunnsparken, så kommer han och slår ner dem. XD Det var i alla fall vad han lovade mig...

Och jag glömde att säga att han tyckte jag var bra, som choklad eller en diamant. Ja, det är väl nästan samma sak. XD

Annars har dagen varit fylld av förberedelser inför bokrean som ju startar imorgon. Och jag har bara lagt undan tre böcker! Jämfört med de femton-någonting som jag la undan förra året... Inte lika mycket bra saker på rean i år som förra året. Förutom den där Tim Powers boken som Martin och Johan pratade gott om inne i affären, men jag tror att jag köper den i pocket, och alltså inte på rean, för där har vi den bara inbunden. Jag tycker om när boken får plats i väskan när jag ska läsa den... Jag har en massa böcker inbundna också, förstås, men då brukar jag köpa pocketutgåvan också och läsa den. Det blir för tungt att släpa runt inbundna böcker.

Det var lång kö hos apoteket idag, så jag handlade kläder. >_____>;;; Detta trots att jag sagt mig själv att jag inte ska handla mer kläder förrän jag har gått ner lite i vikt. Ack, ja. Men jag ska försöka hålla bättre i pengarna den här månaden. Jag vill ju inte behöva låna pengar, inte av någon, men ja... Jag behöver lära mig och utöva impuls-kontroll när det gäller pengar. De försvinner så lätt...

Nästa gång jag jobbar är på fredag. Det blir nog trevligt, för då får jag jobba med Bo, och Bo är alltid bra, per default. :D Har smugit in Sanna i vikarie-poolen nu, och ska nog få in Cassiel också. Vänta bara så ska ni få se. XD Det känns som att det bara är jag som smusslar in folk det senaste året, men det är nog bara jag som har smitit in människor jag känner. Hm. Men det betyder ju också att det blir massa trevliga att jobba med, och det är ju aldrig fel.

Men nu ska jag slö-titta på tv och dricka juice. Jag lämnar er med en rulle akvarelltejp. Varsågoda. :D

1 kommentar:

Cassiel sa...

Jag kan komma upp till dig och berätta att du är helt vacker. ^_^ Och så vitt jag vet är jag varken A-lagare eller medelålders man.

Bokreaaaaa. *bounce, bounce*