torsdag 28 februari 2008

Svartvinbärsdricka

Det här är en av mina absoluta favoriter från Lidl: svartvinbärsdricka. Vill du göra mig glad när jag jobbar så kommer du med en sån till mig. XD Ah, jag är lätt-flirtad... Jag var också med i Metro idag, med en väldigt osmickrande bild, eftersom jag höll på att drabbas av panikångesten jag talade om igår, så jag tänker inte fota mitt lilla appearance. :p

Idag var en rätt så trevlig dag när jag väl kom ut ur lägenheten. Som vissa av er vet - antagligen genom min LJ - så har det blivit successivt svårare för mig att ta mig ur min pyjamas på dagarna. Eftersom jag har gått upp så mycket tack vare min kombination mediciner, så har jag kommit att avsky att klä om från pyjamas till vanliga kläder, för då måste jag se och ta i mig själv, och det verkligen hatar jag. Men när jag väl kommer ut så brukar mitt humör bli bättre än ifall jag hade suttit inne hela dagen, och när jag ändå har ett spårvagnskort så kan jag ju använda det.

Jag gick en lång omväg till macken där jag plockade upp paket från CDON.com, sedan gick jag en lång omväg med mycket backar till Teleskopsgatan och åkte vagnen därifrån, så jag har fått röra på mig ordentligt idag, vilket är bra. Sedan gick jag förbi Akademibokhandlen, den som ligger i ingången till Nordstan, och handlade Maria Gripes Skugg-svit på fyra böcker, för ett väldigt överkomligt pris. Jag minns att jag tyckte om dem när jag gick i mellanstadiet. Ska bli kul att läsa om. Från CDON kom det en Lisa Ekdahl skiva och två Tori Amos-skivor som jag egentligen redan har, men har lånat ut och aldrig fått tillbaka. Så det var ett trevligt litet paket.

Sedan gick jag till affären (=jobbet) och drack kaffe med min älskade Elisabeth och Sanna, och det var trevligt. Sedan hängde jag kvar där och terroriserade de stackarna som försökte packa upp saker. XD Efter det, ja då gick Elisabeth och jag till TinTin och åt kycklingsallad och pratade kläder till Gothcon. Det betyder att jag behöver be mina föräldrar om att låna deras symaskin nån gång snart. Eftersom jag är så stört mycket tjockare än förra året så måste jag nog sy ett par nya mamelucker och lite så... Men det löser sig nog. O____O

Gothcon, ja, det ska bli kul. Jag kommer förlora så svårt i UFS-turneringen, men jag tänker nog vara med och spela ändå. :D Men muggen ska vara fin i år har jag hört, och den behöver jag ju, förstås. Gratis kaffe och te! Yay. Jag ska också leta upp bilderna på min lilla C'thulhu som var så populär förra året, men han åkte upp till Stockholm, vilket är varför jag inte bara kan ta ett nytt foto på honom. Ska se om jag hittar det till imorgon.

Imorgon, ja, då händer absolut ingenting. Till helgen ska jag till Östra, på måndag är det jobb och Stolen Babies, på tisdag är det tvätt och på fredag morgon är det läkare. Yay? I'm not sure.

Så gick vi förbi Konsum på Avenyn och dricksade killen i kassan med våra femtio-öringar, för vad fan ska man med dom till? Som tur var verkade han ha ett sinne för humor och skrattade bara åt oss.

Det var min dag.

Hur var din?

1 kommentar:

Kittin sa...

Och detta påminner mig: har du månne gjort en liten Cthulhu åt mig ännu?