fredag 29 februari 2008

Film istället

Idag har det inte hänt mycket av värde. Jag har mest suttit i min pyjamas och tecknat utan att det har blivit något bra. Bilden här ovan är jag fortfarande inte säker på om jag tycker om den eller inte, men det borde jag väl komma fram till nån gång snart. ;p

Jag sitter och tittar på The Cell samtidigt som jag skriver det här, Den går på sexan ikväll, så jag bestämde mig för att se den... Den är ju så fin. :D Först hade jag tänkt att jag skulle se klart den och sedan skriva här i bloggen, men eftersom jag inte har något särskilt att babbla om idag, och jag känner att jag redan börjar bli slö och sömnig av nattmedicinerna, så blev det så att jag nu sitter här.

Det är skönt att lyssna på bra musik riktigt högt. Jag tror att mina grannar kanske surar lite, men å andra sidan spelar de också hög musik eller har sin tv på helt onödigt hög volym. Ja ja. Men lite kan jag väl få gnälla. XD

Jag hittade ett paket Fluxx hemma. :D Det är stört kul. Egentligen borde jag börja da leken i väskan så kan man spela när man fikar också.

...eller inte.

Granen är fortfarande inte nerplockad. Meh. Har också surfat deviantART en massa idag. Det är stört hur många foton som läggs upp där. Och så efter ett tag av att ha sett två femtedelar dåligt och två femtedelar übersnyggt och en femtedel medelmåttigt får jag prestationsångest. >___>;; Alla fina saker som laddar upp gör att man känner sig som nån random dagisunge med en pastell-krita i näsan, liksom. Och det vet vi ju alla hur pinsamt det kan bli.

Hur som haver, jag har inget mer att säga idag, så det får vara som det är och så går jag och tittar klart på filmen istället.

1 kommentar:

Kittin sa...

Jomen visst! Det låter intressant att välja en egen liten Cthulhu. Det gör jag gärna! :)

F.ö. har jag inte heller plockat undan min gran.